h1

Ediţie de anu’ nou, că doar vine Crăciunu’

decembrie 24, 2012

tumblr_mf3o0rmxxl1rto5x1o1_500

Chestia asta are pe tumblr +16.000 de notificări. E destul de mult, evident. Deci, cam acelaşi număr de oameni se asteaptă ca în mod miraculos anul 2013 să fie bun cu ei.

Meh, îmi pare rău dacă vă spulber visele, dar o să vă spun ceva cu adevarat… wow. TOTUL DEPINDE DE VOI, retarded little people.

E de-a dreptul stupid să te aştepţi ca anul următor să fie mai bun, luna următoare să te iubească Vasilică a lu’ Ciocan, să câştigi la lotto când tu nici nu ai pus bilet, să te aştepţi ca totul să meargă bine când tu faci cele mai stupide alegeri, etc.

Daaar, 2013 poate sa fie mai bun decat 2012, dacă ascultaţi la mine:
1. Învăţaţi odata pentru totdeauna ce e ăla respectul de sine.
[mesajul asta e în mare parte adresat fetelor, că văd că ele au talentul de a alege ceea ce e mai prost pentru e ele ceva mai dezvoltat decat al populaţiei masculine]
Ce e ăla respect de sine? E destul de simplu, trebuie să realizezi ceea ce meriţi şi ceea ce e bine pentru tine şi să faci toate alegerile în funcţie de asta. Iar dacă tu alegi să fii cu unu cu ceafa lată, care îţi mai oferă un machiaj semipermanent la ocazii speciale, doar pentru că are un Maseratti furat de prin Italia şi îţi dă bani să îţi cumperi UGG-uri roz, nu, ăla nu e respect de sine.

2. Never give up.
Toată lumea se aşteaptă ca totul să cadă din cer şi realizările să vină de la sine. Nu e chiar aşa şi sunteţi conştienţi de asta. Dacă visul tau e ca în 2013 să vizitezi 3 tări străine, una din Orient, una din lumea a3a şi una din America Latina, nu lăsa nimic să te oprească. De fapt, încetează să mai găseşti scuze şi caută soluţii. Plus că trăim in era in care exista un tutoria pe net pentru absolut orice. Daca vrei in 2013 să scrii o carte, să te căsătoreşti cu un prinţ sau să mănânci mai putin de la McDonalds, crede-ma ca un simplu search pe google o să îţi dea nişte idei.
Winners never quit, and quitters never win. 

3. Fii pozitiv.
Ţi-a murit pisica? E ok, îţi iei alta, o să moară şi aia, viaţa merge înainte. Acum sa fim serioşi. Eu obisnuiam să fiu extrem de pesimistă, din tot felul de motive stupide. Până când am citit un articol pe net despre faptul că un om care traieste 70 de ani, doarme in medie 25 din ei. Eu clar dorm 30 din ei. Şi mi-am zis… bă, dacă tot dorm jumătate din viaţă… de ce în timpul ăla scurt rămas, eu îmi găsesc timp să fiu trista? No more. Nu zice nimeni că acum sunt cea mai fericită persoana din lume, dar încerc să văd partea bună in orice situaţie. Şi mă simt mult mai bine aşa. Totul ţine de modalitatea in care gandesti, ‘cause what you think, you become.

4. Elimină idioţii din viaţa ta.
Ăsta e cel mai bun lucru pe care îl puteţi face cu viaţa voastră, vă jur. Dacă simţiţi că vi se ridică tensiunea de fiecare data când Gigel pune o întrebare stupidă, sau cand vreun Mitică face vreo apreciere fata de idolul lui, Dan Diaconescu, e clar. Staţi departe. La fel de departe staţi şi de persoanele care vă trag înapoi. Aici intră cei care vă descurajează, va fac să vă simţiţi inferiori, sau pur şi simplu vă mănâncă timp complet degeaba.

Atât.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: