h1

Ce cromatic visezi?

mai 25, 2010

Warning. This shit is full of non-sense.

Daca iti spun ca te caut, inseamna ca vreau sa te gasesc si sa te pun intr-un balon pe care sa mi-l atarn de lustra, sa il contemplu si sa-i cant inainte de culcare.
Nu te ascunde in locuri in care crezi ca nu te voi gasi, pentru ca acolo e cel mai usor sa te vad, chiar daca nu tu realizezi asta.
Si chiar daca nu te gasesc, chiar ai impresia ca vrei sa te gaseasca altcineva? Chiar vrei sa fii in decorul vietii ei? Sa iti lasi ampretele acolo? In balonul ei? Vrei sa ti-l sparga cand se satura sa te vada atarnand fara rost… de un tavan?
Pun pariu ca nici nu te-ai gandit la asta, tu te gandesti numai la molii mancate de haine, sau nu. Haine mancate de molii… emotiile astea.
Stii ca imi bate inima acum? Si nu spune ca imi bate tot timpul oricum, ca altfel as fi moarta, pentru ca stim amandoi la ce ma refer.
De fapt, am uitat, tu esti cam prostut de fel, tu nu stii nimic.
Sau eram eu aia?
Cat palavragesc cu mine imi fura astea balonul fratie. Ce balon? Adevarul e ca imi place cand iti umflii obrajii… si imi place sa ti-i aduc la starea naturala doar atingandu-i cu un deget.
Dar… tu nu te joci niciodata cu mine. Tu vrei sa fii un batran zbarcit, pleostit, aiurit, fara pic de viata-n tine. Tu vrei sa te crezi matur, inteligent, intelept, da da, plictisitor. Nu mai ai nici 50 de ani de trait… si nu vrei sa te joci cu mine. Si o sa ma cauti sa ma gadili, sa ma strangi in brate, sa ma alergi kilometrii intregi doar ca ti-am spus ca esti un fraier, sa ma ciupesti de obraji si sa ma musti pana imi faci semn, cand mintea ta deja senila o sa devina mai idioata decat acum.
Si boom! S-a spart balonul. Oricum era un balon urat, nici macar nu era mov, era un roz spalacit, aiurit si tampit. Poti sa alergi cu kilometrii singur. Nimeni n-o sa iti mai aduca aminte cat de fraier esti.

Reclame

3 comentarii

  1. da FRAIERE, despre TINE e vorba!:)) >:D<


    • Serios? :))


  2. […] consimţământul lor, mai multor utilizatori li s-au transformat imaginile în publicitate pentru comertul […]Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: